Презентаційний семінар для вчителів початкових класів Миколаєва Миколаївської області в ЗЗСО №6

14 березня 2019 року на базі ЗЗСО №6 за участю науково-педагогічних працівників МОІППО проведено презентаційний семінар для вчителів початкових класів «Організація освітнього процесу в початковій школі на засадах Концепції «Нова українська школа» за освітньою програмою «Інтелект України».
Під час семінару вчителі школи провели уроки з тем: Я пізнаю світ – «Клас Земноводні» (1-А клас, учитель Пишнограєва Олега Леонидівна); Людина і світ – «План місцевості. Умовні знаки на плані» (3-Б клас, учитель Бондаренко Вікторія Вікторівна); Навчаємось разом – «Привітне слово дорожче від золота. Складання розповіді «Я – привітна людина». Робота над текстом «Земля та її форма» за алгоритмом успішної роботи з текстом» (2-Б клас, Назаренко Світлана Юріївна).
Заступник директора з навчально-виховної роботи Хортів Г.В. ознайомила присутніх з особливостями організації роботи початкової школи за науково-педагогічним проектом «Інтелект України»; відповіла на запитання вчителів щодо впровадження проекту в освітній процес.
Організація заходу, презентаційні уроки вчителів школи отримали високу оцінку учасників семінару: педагогічних працівників ЗЗСО м. Миколаєва (ЗЗСО №1, 17, 20, 47, 29, 48, 44, 50, 59, 51, 31, 40) та Миколаївської області (усього – 50 осіб).

Прес центр школи