Об’єктове тренування з цивільного захисту в ЗДО №78

24 травня 2019 року в закладі відбулося показове об’єктове тренування з цивільного захисту. На заході були присутні головні спеціалісти управління освіти Миколаївської міської ради Іванова Н.М., Гладун О.І., завідувач сектором з питань НС та ЦЗН в Заводському районі Заїченко С.В., спеціаліст сектору Хохров О.П., завідувачі та вихователі-методисти дошкільних закладів району.

Гості ознайомились із структурою роботи закладу з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, переглянули навчальний фільм за участю працівників і вихованців садочка «Дії учасників освітнього процесу у разі виникнення пожежі в приміщенні пральні» та музично-спортивну розвагу в середній групі «Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати». Після розваги було відпрацьовано евакуацію дітей та персоналу із приміщення закладу у випадку пожежі.

Особливий інтерес дорослих і дітей викликав показовий виступ рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, які продемонстрували обладнання, захисні костюми рятувальників і процес гасіння умовної пожежі.

Захід отримав позитивні відгуки усіх присутніх і високу оцінку фахівців.