Звітування керівника ДНЗ № 50

     6 червня 2019 року  у закладі відбулися загальні збори  колективу закладу та батьківської громадськості,  на яких завідувач Янковська Тетяна Іванівна звітувала з питань  освітньої,  економічної і фінансово-господарської діяльності закладу  у 2018-2019 н.р.

  Мета звітування: подальше утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління навчальним закладом, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень запровадження колегіальної етики управлінської діяльності завідувача.

   Завдання звітування:

  1. Забезпечити прозорість, відкритість і демократичність управління навчальним закладом.
  2. Стимулювати вплив громадськості на прийняття та виконання керівником відповідних рішень у сфері управління навчальним закладом.

Порядок денний:

  1. Звіт завідувача Янковської Т.І про підсумки діяльності ДНЗ № 50 у 2018-2019 н.р.
  2. «Відкритий мікрофон» – виступи учасників конференції.
  3. «Сузір’я педагогічної творчості» відзначення кращих педагогічних працівників закладу  у 2018-2019 н.р.

    У своєму звіті Янковська Тетяна Іванівна  розкрила  напрямки роботи закладу у 2018-2019 н.р.,  ознайомила присутніх з досягнутими результатами, педагогічними та творчими здобутками колективу. Відмітила системність та професіоналізм  роботи всього колективу закладу у співпраці з батьківською громадськістю.

     В обговоренні звіту взяли участь працівники дошкільного закладу  та батьки вихованців, які високо оцінили роботу дошкільного закладу і  його керівника Янковської Тетяни Іванівни.

Тетяна Іванівна висловила щиру  подяку всім, хто сприяє якісній організації освітнього процесу та матеріально-технічному забезпеченню діяльності закладу.

Завідувач ДНЗ   Янковська Т.І. відзначила кращих педагогічних працівників у конкурсі «Сузір’я  педагогічної творчості ».