Звітування керівника ЗДО №23 Скороходової Л.І.

13 червня 2019 р. відбулися загальні збори колективу закладу та батьківської громадськості, на яких директор Скороходова Л.І. звітувала з питань освітньо-виховної та фінансово-господарської діяльності закладу в 2018/2019 н.р.

Звітування проводилось з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадянської системи управління освітою.

Керівник закладу інформувала присутніх про затвердження статуту щодо зміни назви закладу, печатки та назви посади керівника. Також Лідія Іванівна проінформувала про зміни в кадровому питанні, успішність у навчанні та вихованні дітей, надала інформацію про харчування й оздоровлення вихованців. Вихователь-методист Шилова Т. М. висвітлила основні річні завдання ЗДО №23.

На зустрічі були присутні народний депутат України Козир Б.Ю. та депутат Миколаївської міської ради Карцев В.М.

Керівник закладу висловила вдячність Козирю Б.Ю. за допомогу: субвенцію у розмірі 57.000 грн., надану з державного бюджету, наголосила на тому, що це була найбільша допомога за останні 20 років.

Голова батьківського комітету надала звіт щодо використання благодійних внесків.

Працівники закладу та батьки позитивно оцінили роботу Скороходової Л. І. за 2018/2019 н. р.

У свою чергу керівник закладу висловила щиру подяку колегам за сумлінну працю, високий професіоналізм, терпіння й самовідданість своїй справі. Подякувала батькам за розуміння, постійну підтримку і допомогу у розвитку закладу .