Партнерська взаємодія дорослих і дітей для досягнення вагомих результатів!

18 вересня у ЗДО №50 відбулася батьківська конференція «Сучасні реалії дошкільної освіти в сім’ї і садочку. Взаємодія дорослих і дітей.» 

Завідувач Янковська Т.І. зазначила, що освітній процес в умовах дошкільного закладу – це цілісний процес взаємодії дорослих і дітей, що носить особистісно-орієнтований характер. Він спрямований на досягнення дитиною соціально значущих результатів – набуття життєвої компетентності, розвиток базових якостей особистості в різних видах діяльності.

Вихователь-методист Бральчук М.Я., практичний психолог Самбурська О.Л. провели з батьками бліц-опитування по визначенню пріоритетів родинного виховання, познайомили з цікавими прийомами формування емоційного інтелекту дітей.

Музичний керівник Новицька О.В. організувала з батьками веселі руханки,  які можна проводити дома з дітьми. Зустріч пройшла в атмосфері довіри, взаємоповаги і взаєморозуміння.

Партнерська взаємодія є потребою часу, тому що поодинці складно досягти вагомих результатів. Усі учасники конференції підтримали нові проєкти, які було представлено, відмітили цікаву форму проведення зустрічі та актуальність теми щодо розвитку емоційного інтелекту дітей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *