Хоровод новорічних свят – яскраві та радісні події в житті дітей ЗДО №92

За вікном пролітає перший пухнастий сніжок, легенький морозець демонструє свої вишукані шедеври на віконцях нашого «Світлячка», а діти, ці маленькі непосидючі бешкетники, вже майструють своїх новорічних сніговиків. Зима – це та чудова пора року, яка вміє дарувати приємні емоції та незабутні враження. Адже саме в цей період ми відзначаємо найулюбленіші свята всього світу. Новорічні ранки у кожному дитячому садочку – чарівне свято, щоз  нетерпінням чекають діти і дорослі, бо знову починають вірити у казку, сподіватися на щасливі зміни, затамувавши подих, загадувати бажання.

Новорічний настрій з солодощами, фруктами подарував малюкам 19 грудня Святий Миколай. І затамувавши подих, усі з нетерпінням чекали приходу Нового року. Малюки готували листівки-запрошення до діда Мороза Вихователі, батьки та діти своїми руками виготовляли ялинкові іграшки, саморобні сніжинки, морозні візерунки на склі й різні зимові поробки. З інтересом оформлювали фото зони, прикрашали садочок різнокольоровими гірляндами, паперовими сніжниками, блискучими намистинами, але головним атрибутом створила цього свята все ж залишилася новорічна ялинка.

Ця красуня, у новому вбранні, створювала неповторну святкову атмосферу на святкових ранках, які розпочалися з 24.12.2108 року, пройшли гучно і весело з Дідусем Морозом, Снігуронькою, казковими героями, хороводами, піснями, іграми… Діти поринули у світ казки, новорічних перетворень і дива…з чудовими подарунками! Закінчився парад новорічних святкувань 28 грудня.

Трохи відпочивши від Нового року, не помітили, як прийшло велике Різдво – день народження Христа. Неможна уявити Різдво без колядників, їх побажань, щирих пісень, навіть театральної постановки, усе це – ще одна світла і неповторна традиція нашого закладу. Найвизначніші свята вдало завершить старий Новий рік – Щедрий вечір, який святкуватимемо не зовсім гучно, але в ньому є своя особлива родзинка і вишуканий шарм. Адже це свято є завершальним у ряді грандіозних новорічних подій і веселощів.