Зима – пора веселих розваг у ЗДО № 99 «Ластівка»

Ще вчора листячко кружляло
У золотавому танку.
На ранок враз зима настала
І свіжість принесла п’янку.
І цей тонкий та ніжний запах
Прийшов сьогодні уві сні.
А ранком кіт приніс на лапах
Пухнастий білий перший сніг!

Ще і не такий пухнастий, але атмосфера зимових свят уже витає у повітрі. Ми вітаємо вас з першим снігом! Почнімо вірити в чудеса і загадувати бажання – тоді вони неодмінно збудуться!

У таку пору душу покриває радість і ніколи не сумують в цей час дошкільнята закладу. За традицією в січні завжди проводяться зимові розваги. Ось і цього року вразила безмежна фантазія вихователів і дітей: скільки дарує радості дітям зліплений власними руками  сніговик, змагання на лижах і санчатах тощо.

Не забули діти й про друзів своїх менших – зимуючих птахів (у рамках курсу «Освіта для сталого розвитку» діє постійна акція «Нагодуємо пташок»). Для них на кожному ігровому майданчику розвішані годівнички. Діти із задоволенням проявляють турботливе відношення до птахів: підгодовують маленьких пернатих з настанням холодів. Тепер, смакуючи крихтами білого хліба, зернами пшениці, пшона, насіння соняшника, гарбуза, шматочками сала, пташки будуть дякувати. Отож, пам’ятайте, птахам потрібна наша допомога. Навіть крихта хліба може врятувати. Не будьте байдужими! Бережіть пташок!

А першому снігу ми дуже вдячні за святковий настрій, за можливість бути здоровими та сильними!