Солдати Національної гвардії України в гостях у вихованців ЗДО №92

Роки тісної дружби пов’язують дитячий садочок № 92 та в/ч 3039. 22 березня, напередодні святкування 5  річниці створення Національної гвардії України,  вихованці  «Світлячка»,  з нетерпінням  очікували гостей  з в/ч 3039. Для дітей і дорослих, колектив закладу підготував справжнє свято.

Малеча порадувала гостей чудовою концертною програмою: розповідали вірші, виконували запальні військові танці співали  пісні, випробували  себе у спортивних естафетах …Запрошені гості і малеча повеселились на славу.

Солдати розповідали дітям про своє військове життя, про службу на благо Вітчизни. На згадку про зустріч гості подарували дошкільнятам  відеофільми про життя військових, фотоальбом, запросили на екскурсію до військової частини та вручили фруктовий кошик зі смачними  яблуками та бананами.

Такі зустрічі формують у маленьких українців любов до України, повагу до людей, які захищають її незалежність, оберігають мир і спокій кожного українця…  Дають можливість зрозуміти, що ціна подвигів наших солдат, вартує гордого слова – українець, яке лунає із вуст маленької дитини.

Детальніше…