Новорічна казка лялькового театру «Петрушка»

18 грудня напередодні Дня Святого Миколая ляльковий театр «Петрушка» Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району завітав з новорічною казкою до Інклюзивно- ресурсного Центру№1.

     Актова зала повністю була заповнена дітьми, їх батьками та педагогами. Перед початком вистави присутніх привітала директорка Центру Чирковська Світлана Миколаївна. Вона побажала усім здоров’я та здійснення мрій.

     Керівник гуртка лялькового театру “Перушка” Ганна Володимирівна Глядчишина провела цікаву розважальну ігрову програму: дітлахи грайливо брали участь в естафетах та активно відгадували загадки.

     Казочка «Вовк і семеро козенят» відразу захопила увагу дітлахів, адже вона навчає правилам поведінки з незнайомими людьми. Після перегляду вистави, малята досить жваво долучилися до обговорення побаченого. Маленькі розумники швидко зробили правильні висновки, емоційно і впевнено запевняючи, що завжди потрібно слухатися батьків і ніколи не довіряти першому зустрічному, саме тоді нікому не вдасться ввести їх в оману. Вистава була не тільки цікавою, але і надзвичайно корисною для усіх діточок. На завершення, всі маленькі глядачі та актори театру були нагороджені солодкими призами. 

«Добрі справи для тих, хто потребує допомоги не залишаються поза увагою».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *