Творчий простір позашкілля для дітей з особливими потребами.

Мрія про якісну позашкільну освіту завжди живе у дитячих серцях та у хвилюваннях їх батьків. Кожна дитина прагне розкривати свої таланти; усі батьки дбають, щоб діти були оточені опікою, теплом і здобули необхідні знання, вміння й навички.
У Дитячому Центрі позашкільної роботи Корабельного району діє соціально-виховний проект «Зігріємо дитячі серця». Його мета – соціальна підтримка та творчий розвиток дітей, які мають труднощі в спілкуванні й навчанні, пов’язані з порушенням психофізичного розвитку, та дітей із соціально вразливих груп.
Діти даних категорій відвідують гуртк Дитячого Центру, навчаються декоративно-ужитковому мистецтву, грі на флейті та гітарі, а також вивчають ази акторської майстерності.
Напередодні дня Святого Миколая, за клопотанням адміністрації закладу, вихованці гуртків, які потребують особливої уваги, отримали подарунки від голови адміністрації Корабельного району Олександра Цуканова. Святкові подарунки Олександр Миколайович дарує дітям соціально незахищених категорій щороку, а до деяких з них, навіть завітавши до дому і особисто вручивши подарунки від Св. Миколая .
У рамках проекту «Зігріємо дитячі серця» до вихованців інклюзивно-ресурсного центру № 2 (директор Пріщак Л.О.) завітала Зимонька (методист Згадова О.А.) зі своїми помічницями (керівники гуртків Івашкіна А.М., Колеснічекно Ю.Ю.), які подарували дітям радість зимових свят, граючи в ігри, вікторини та прикрасивши спільно новорічну ялинку. Особливим сяйвом горіли оченята дітей інклюзивного центру, коли вони розмальовували солодке печиво «Миколайчики», до речі, печиво педагоги виготовили власноруч.
Попереду – святкові розваги, новорічна театралізована вистава та багато сюрпризів і цікавинок, адже Новий рік – свято чудес, свято здійснення мрій, свято радості та добра.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *