Відкритий вокальний конкурс «Голос націй»

Вже не один рік у нашому місті працює міський молодіжний Євроклуб «Діалог», керівник Яковлєв Артем Сергійович. Чим займаються вихованці Клубу? Вивчають історію, культуру, традиції та обряди країн Європейського Союзу. Разом з лідерами учнівського самоврядування та Євроклубів шкіл міста проводять зустрічі з цікавими людьми та представниками національних товариств нашої області в форматі «Гість клубу». А ще проводять корисні і цікаві конкурси такі, як Брейн-ринг «Європа у мініатюрах», ігри народів Європейського Союзу та Відкритий вокальний конкурс «Голос націй». 16 квітня міський Палац творчості для дітей та юнацтва гостинно зустрічав учасників фіналу конкурсу «Голос націй 2019».

У цьому році конкурс був присвячений пісням країн Європейського Союзу та проходив при підтримці Представництва Європейського Союзу в Україні. Декілька тижнів тому учасники пройшли відбірковий тур.

Вітаємо переможців!

Гран-прі отримала Донченко Вероніка. І місце посіла Трошкальова Ольга, ІІ – Шубіна Влада, ІІІ – Гончарук Катерина; приз молодіжного журі – Трошкальова Ольга.

Це ще не всі сюрпризи, які чекали на учасників конкурсу. Від керівника Євроклубу «Діалог» і Представництва Європейського Союзу керівники виконавців-переможців, керівники хореографічних колективів, які вже декілька років брали участь у конкурсах «Голос націй», отримали подарунки – флешки для роботи над новими програмами для своїх колективів.

А потім було продовження свята – хлопавки та яскравий феєрверк, що завершили цей четвертий конкурс «Голос націй 2019».

До нових зустрічей на конкурсі «Голос націй 2020»!!!