Відбувся фінал першості з військово-прикладного триборства

 16 жовтня 2019 року на базі закладу загальної середньої освіти №10 відбувся фінал першості міста Миколаєва з військово-прикладного триборства, в якому взяли участь команди-переможці районних етапів змагань: ЗЗСО №1, 7, 10, 19, 29, 31, 33, 42, 51, 53, 57, економічного ліцею №2.

Команди змагались в таких видах: стрільба з пневматичної гвинтівки, підтягування на поперечині та метання гранати Ф-1 на дальність. Під час очікування на виступ у видах центром тактико спеціальної підготовки «БУЛАТ» для команд було організоване навчальне місце, на якому вони мали змогу ознайомитись з видами коротко ствольної зброї, видами її носіння та використання.

У результаті запеклої боротьби призові місця розподілились таким чином: І місце – ЗЗСО №31, ІІ місце – ЗЗСО №57 і ІІІ місце – ЗЗСО №29.

У загальній особистій першості кращими стали: І місце – Баранов Олексій (ЗЗСО №57), ІІ місце – Клюшньов Данило (ЗЗСО №31), ІІІ місце – Качан Ілля (ЗЗСО №31).

Вітаємо переможців і бажаємо всім учасникам районних та міського етапів першості подальших перемог та успіхів не тільки у змаганнях, а й у навчанні!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *