Настільна гра «Школа мрії»: будуй школу і розвивайся

Захоплива гра змусить учнів забути про все на світі, і зосередити увагу лише на будівництві ідеального закладу освіти.

Легка й немовірна цікава гра «Школа мрії» створена для учнів будь-якого віку і навіть дорослих. Гравцям необхідно побудувати власний ідеальний заклад освіти, використовуючи плиточки та персонажів з балами. 

Поле для гри, Список персонажів і плиточки можна завантажити безкоштовно з онлайн-бібліотеки. 

Хід гри

Гра складається з 16 раундів. Розпочинає учень(-иця), ім’я якого(-ої) стоїть першим в алфавітному порядку. На старті гри він/вона призначається Архітектором(-кою) – тобто Першим гравцем. 

1. Архітектор(ка) обирає один із 4 стосів (будь-який) і бере звідти стільки плиточок, скільки задіяно гравців. Наприклад, якщо грають троє учнів, Архітектор/ка відповідно, бере 3 плиточки. 

2. Ці плиточки необхідно покласти лицьовим боком догори, у такий спосіб, щоб усі гравці могли їх бачити. 

3. Архітектор(ка) обирає одну із плиточок (будь-яку), яка лежить лицьовою стороною догори, і кладе її перед собою, починаючи будівництво своєї школи. 

4. Після цього кроку Архітектор(ка) вказує на наступного гравця, який може обрати собі плиточку серед тих,  що залишилися відкритими. 

5. Цей гравець бере будь-яку плиточку серед відкритих і також створює свою школу. Потім він вказує на наступного гравця, який у цьому раунді ще не брав участі в будівництві і так доти, доти кожний з гравців не отримає плиточку. 

Створюйте, плануйте та підраховуйте переможні бали – і нехай ваша школа буде найкращою!

Правила будівництва, приклад ігрового поля, плиточки і Персонажів ви знайдете у посиланні для завантаження: 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *