Реалізуй екоідеї: навчальна платформа «Екошкола» запрошує учнів на онлайн-курс

АТ «Фармак» у співпраці з ГО «Український екологічний клуб «Зелена Хвиля» проведе онлайн-курс позашкільних занять «Екошкола».

Аби привернути увагу учнів до екологічної проблеми, “Екошкола” проводить онлайн-курс, в якому можуть взяти участь всі бажаючі. Він розроблений на основі навчального посібника «Екошкола», схваленого Міністерством освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах.

Після успішного завершення курсу, учні зможуть розробити власні екологічні проєкти, націлені на збереження та економію ресурсів в своїх школах. На основі знань, отриманих на заняттях «Екошколи», учні подають грантові заявки за заздалегідь визначеною формою. Найкращі проєкти шкіл-учасників будуть представлені в квітні на Екофестивалі в Києві. Учасники мають презентувати свої проєкти комісії. Кращі отримають мінігранти від АТ «Фармак» для реалізації своїх екоідей. Окрім визначення переможців, на фестивалі можна буде познайомитися з лідерами думок та екологічними активістами, а також, просто провести гарно час серед однодумців.

До 25-го березня учні проходитимуть три блоки навчання. Згодом в них буде курс лекцій з проєктного менеджменту, під час якого вони будуть складати проєктні заявки на грант. Результат оголосять 15 квітня. А вже 25 квітня в Києві відбудеться Екофестиваль, під час якого команди-переможці отримають грант для реалізації свого проєкту.

Заняття у вигляді 12 лекцій з тестовою перевіркою засвоєного матеріалу та закріпленням знань за допомогою невеличких домашніх завдань вже доступні за посиланням https://ecoschool.com.ua.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *