Учнів запрошують на онлайн-фестиваль анімації

З 2 до 6 вересня відбудеться безплатний міжнародний онлайн-фестиваль анімації LINOLEUM.

Дитячу програму представляє Британська Рада.

  • Для глядачів віком 7–12 років. Перший блок будується на контрасті почуттів: щирий сміх від неочікуваних розв’язок пригодницьких екшенів змінюватиметься на вдумливість від повільних пейзажів природи. У другому блоці стрічки покажуть, що в житті можливо все: герої анімацій змінюватимуть хід часу, повертатимуть до життя домашніх улюбленців або стануть найрозумнішими дітьми у світі.

  • Для дітей віком 2–6 років. Перший – мікс розважального та освітнього контенту, де глядачі зможуть зробити перші кроки в розвитку емпатії, хоробрості та прояву позитивних почуттів. А в другому зібрано геть усе, що так полюбляють діти: від фантастичних пригод і чарівних перевтілень до життя лісових звірят.

Переглянути стрічки можна буде безплатно та без реєстрації на платформі megogo.net.

У межах освітньої програми фестивалю LINOLEUM відбудуться онлайн-лекції та воркшопи для дітей і підлітків. На трьох воркшопах учасники дізнаються, як анімувати за допомогою лише смартфону, навчаться робити стоп-моушн анімацію та оживлювати декорації вініловим програвачем.

Також будуть лекції про професію стоп-моушн аніматора, про процес створення декорацій та з чого взагалі розпочати свій шлях у анімації.

На воркшопи потрібно завчасно зареєструватися онлайн, реєстрації відкриватимуться з 23 серпня на сторінці події у Facebook. Лекції також можна буде переглянути в прямій трансляції на YouTube.

Детальніше про фестиваль дивіться на офіційному сайті. Будуть також покази і для старшої аудиторії.

Нагадаємо, учням і вчителям пропонують скласти команди й розв’язати проблему своєї громади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *