виставка творчих робіт вихованців гуртків образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв закладів позашкільної освіти міста, переможців проєкту «Старт-платформа обдарованої дитини «ART -ВЕСЕЛКА»

З метою пошуку обдарованих і здібних дітей та популяризації дитячої творчості 1 вересня 2020р. в Муніципальному виставковому залі (Нікольська, 54) урочисто відкрилася виставка творчих робіт вихованців гуртків образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв закладів позашкільної освіти міста, переможців проєкту «Старт-платформа обдарованої дитини «ART -ВЕСЕЛКА».Другий рік поспіль організатором проєкту є Палац творчості учнів. Творчу ініціативу підтримали управління освіти Миколаївської міської ради та управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, керівники та вихованці позашкільних закладів міста, а саме: Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району, Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району, Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району та міської стації юних техніків.

На виставці – різноманіття видів та жанрів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтв, які розповідають про яскраві дитячі фантазії і найпотаємніші мрії..Світлі роботи юних митців випромінюють радісне сяйво різних барв, яскраві мажорні художні образи, зворушливе поєднання композиції та кольору.

Організатори проєкту управління освіти Миколаївської міської ради та Палац творчості учнів бажає юним даруванням творчого польоту, креативних ідей, розвивати свій талант і завжди йти до досягнення мети.

Запрошуємо всіх поринути у світ прекрасного, відвідати виставку та отримати позитивні враження, емоції від побаченого!

Чекаємо на вас з 1 по 6 вересня 2020р. з11.00 до 18.00 годин у Муніципальній виставковій залі (Нікольська, 54)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *