Учнів запрошують на конкурс відеопромов

osvita.ua

Старшокласників та студентів запрошують взяти участь у конкурсі, який надасть можливість набути практичного досвіду публічних виступів та переконливої аргументації.

Метою конкурсу «Права людини очима молоді» є знайомство молоді з міжнародними стандартами в галузі прав людини, усвідомлення власних прав та свобод і розуміння важливості їхнього захисту для життя в демократичній державі.Участь у конкурсі можуть взяти учні 9-11 класів, учні коледжів та закладів професійної освіти, а також студенти 1-3 курсів закладів вищої освіти.

Для того щоб стати конкурсантом, потрібно зареєструватись та записати відео переконливої промови на задану тему тривалістю 4-5 хвилин.

На вибір учасників подано 4 теми: “Реалізація прав людини – це спосіб життя”, “Школа – територія прав людини”, “Боротьба з корупцією є однією з найважливіших вимог демократичної держави”, “Дистанційна освіта відкриває можливості для соціально вразливих категорій населення”.

У виступі конкурсант має розкрити важливість теми прав людини, пояснити, навіщо знати свої права і свободи та вміти їх захищати.

Пріоритетом буде розповідь про успішну історію захисту порушених прав. Коло питань варто розглядати у контексті сучасної України та інтересів дітей і молоді.

Після запису потрібно розмістити своє відео на власній сторінці в соціальній мережі Facebook або Instagram з поміткою «Права людини очима молоді» та надіслати лінк організаторам за адресою [email protected] до 07 грудня 2020 року з поміткою «На конкурс».

Відео може бути записано на мобільний телефон. Його якість не впливає на результати конкурсу.

Переможці отримають сертифікати та можливість безкоштовної участі в онлайн тренінгу з ораторської майстерності від кращих тренерів дебатної спільноти.

Реєстрація на конкурс триває до 5 грудня 2020 року.

Результати конкурсу будуть опубліковані 12 грудня 2020 року на сайті ГО «Нове Бачення».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *