Мегапропозиція: вигравайте інтерактивну дошку від компанії INTBOARD

vseosvita.ua

Літо – це пора не лише драйвового відпочинку, але й шалених пропозицій, від яких просто неможливо відмовитись! Удача сама пливе вам у руки, тож швидше хапайте її та зривайте справжнісінький джекпот у вигляді сучасної багатофункціональної інтерактивної дошки від української компанії ТМ INTBOARD. Це справжня топова модель, яка вважається однією з найкращих на ринку. Саме її особисто рекомендує український мовознавець Олександр Авраменко.

🔥🔥🔥Мегапропозиція для користувачів платформи «Всеосвіта»: проходьте безкоштовний курс «Інтерактивна дошка – інструмент сучасного вчителя» та отримайте можливість виграти інтерактивну дошку для вашого класу.

Умови розіграшу нижче 👇!

Скільки триватиме розіграш: з 7 червня до 2 серпня.

Як можна виграти інтерактивну дошку🎁?

  1. Проходьте курс «Інтерактивна дошка – інструмент сучасного вчителя» з результатом проходження тестів не менше 80%.
  2. Підтвердіть участь у розіграші за посиланням: https://vse.ee/zsu
  3. Підпишіться на сторінку ТМ INTBOARD у фейсбуці: facebook.com/intboard.ua та в інстаграмі: instagram.com/intboard.ua.
  4. Після проходження курсу поділіться враженнями про інтерактивну дошку від ТМ INTBOARD на сторінці курсу та у своїх соціальних мережах (фейсбуці, інстаграмі).
    Обов’язково зробіть репост розіграшу на свою особисту сторінку у фейсбуці або інстаграмі з хештегом #doshka_intboard #intboard та позначте своїх друзів (кількість позначок необмежена).

Лише чотири простих кроки, й це літо стане по-справжньому 💣

Під час цікавого і корисного курсу Анатолій Малюх, консультант з інтерактивного обладнання ТМ INTBOARD, розповість про те, що являє собою інтерактивна дошка та які її технологічні особливості. Ви дізнаєтесь про основні функції та інструменти програмного забезпечення для роботи з дошкою, побачите приклади їх використання, а також отримаєте інформацію про сторонні сервіси для створення інтерактивного контенту.

Проходьте курс та вигравайте інтерактивну дошку INTBOARD UT-TBI82X.

Пройти курс та виграти дошку

Чому це справжній подарунок мрії?

У дошці використовується інфрачервона технологія (IR), завдяки чому з нею комфортно може працювати одночасно кілька користувачів. Користувачі мають можливість, не заважаючи один одному, виконувати будь-які операції, серед яких зменшення, збільшення, переміщення об’єктів тощо. Інтерактивна дошка підтримує до 10 одночасних дотиків. Управління здійснюється пальцем руки, маркером або будь-яким іншим непрозорим предметом, що дозволяє її використовувати у закладах освіти для дітей з ООП або з інвалідністю.

Дошка має функціонал BYOD (Bring Your Own Device), що дозволяє учням і вчителю використовувати свої персональні пристрої (смартфони й планшетні ПК) під час роботи з нею.

! Увага! Нагадаємо, що участь у розіграші можуть брати лише педагогічні працівники України, що працюють в закладі освіти! Педагогічний працівник, який переміг у розіграші, отримає інтерактивну дошку на клас.
Виконання умов розіграшу ретельно перевірятиметься. У разі якщо буде виявлено, що переможець не дотримався умов акції, подарунок автоматично перейде до наступного учасника у списку переможців.

Розіграш відбуватиметься 2 серпня. У прямому етері буде оголошено претендента, який отримає подарунок від компанії INTBOARD інтерактивну дошку INTBOARD UT-TBI82X – якщо всі умови розіграшу було виконано.

Умови розіграшу ретельно перевірятимуться! У разі невиконання одного із пунктів (наприклад, не буде зроблено репост курсу на свою сторінку чи не позначено друзів у дописі), претендент позбудеться права отримати головний подарунок й право на його отримання перейде наступному претенденту. Розіграш відбуватиметься за допомогою сайту Random.org серед всіх користувачів, які пройшли курс.

Час прямого ефіру розіграшу буде повідомлено додатково.

Не проґавте найспекотнішу пропозицію цього літа і використайте свій шанс на удачу!

Пройти курс та виграти дошку

Редакторка:
Кремзель Дарія Андріївна