Учителів образотворчого мистецтва запрошують на онлайн-інтенсив

osvita.ua

PinchukArtCentre і Фонд розвитку та підтримки молодого мистецтва України Слави Фролової запрошують учителів образотворчого мистецтва початкової та середньої школи для участі в 4-ому онлайн-інтенсиві в межах програми WALLFALL.

Курс розроблений з метою представлення та популяризації інноваційних методик викладання візуального мистецтва, які дозволять отримати теоретичні та практичні навички для урізноманітнення процесу викладання.

Інтенсив розрахований на 50 вчителів з усієї України. Їх буде обрано з претендентів, які подадуть заявки на участь за посиланням.

Учасники познайомляться з авторами новітніх освітніх методик, візьмуть участь у воркшопах від сучасних художників і провідних викладачів мистецтва, отримають підтримку психологів, а також матимуть можливість долучитись до онлайн-обговорень з лекторами інтенсиву.

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією події інтенсиву відбуватимуться в онлайн-форматі.

Спікерами та лекторами інтенсиву стануть засновниця Фонду розвитку та підтримки молодого мистецтва України Слава Фролова, авторка та ведуча освітніх програм для дітей з інвалідністю в PinchukArtCentre Ольга Шишлова, психолог та психотерапевт Світлана Абалова, культуролог, музейна едукаторка, арттерапевтка, авторка творчих освітніх проєктів для дітей та дорослих Катерина Окремова.

Також участь в інтенсиві візьмуть митець, куратор, художній керівник харківської студії Aza Nizi Maza Микола Коломієць, український художник, куратор, засновник художньої студії «13-й поверх» Олексій Малих, українська художниця Анна Щербина, художник та куратор Єгор Анцигін та музикант і композитор Ігор Гнидин.

Участь в онлайн-заході, який відбудеться з 6 до 10 серпня 2021 року, є безкоштовною.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ