Google запускає нові курси українською мовою

Google запускає нові безкоштовні освітні модулі на своїй платформі Google Digital Workshop. Вони доступні в 64 країнах, зокрема і в Україні – українською мовою, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на Google Україна.

Цього разу безкоштовні курси присвячені таким кар’єрним навичкам, як комунікація, мотивація, здатність впливати на інших і приймати рішення у складних умовах.

«За даними останнього дослідження від World Economic Forum, саме ці навички зараз цінують роботодавці», – йдеться у повідомленні.

Нові курси будуть за такими напрямками:

  • Мистецтво публічних виступів: навчіться, як продумати та провести презентацію, щоб захопити увагу своїх слухачів.
  • Як ділитися ідеями за допомогою історій і візуалізацій: ідеї стають потужнішими, якщо ними поділитися. Цей курс допоможе познайомитися з простими інструментами, такими як асоціативні карти, історії тощо, які допоможуть вам зацікавити людей своїми ідеями.
  • Вступ до ділового спілкування: дізнайтеся, як створювати прості, зрозумілі й добре структуровані листи, презентації або звіти. 
  • Ефективне налагодження зв’язків: уміння налагоджувати зв’язки – ключ до успіху в будь-якій діяльності: воно допоможе розвивати бізнес, знайти роботу або прискорити кар’єрне зростання. Цей курс познайомить вас із принципами створення мережі контактів і допоможе створити свій власний професійний бренд.

Кожен курс – це набір з 4-5 відеоуроків по 15-35 хвилин кожен. Курси стануть доступні відразу після реєстрації на платформі Digital Workshop.

Користувачі, які успішно закінчили курси, отримають сертифікат від Google Digital Workshop, акредитований The Open University та IAB Europe.

У компанії вважають, що в майбутньому такий сертифікат може допомогти влаштуватися на роботу.

Курси розробляли в партнерстві з великими майданчиками онлайн-освіти FutureLearn, The Open University, OpenClassrooms і Goodwill Community Foundation.