Літні мовні табори-2019

Управлінням освіти, науково-методичним центром, закладами освіти міста підтримана ідея Міністерства освіти і науки України щодо реалізації загальнонаціонального проекту організації літніх мовних таборів.

Вже 5-й рік поспіль у закладах освіти міста влітку працюють літні мовні табори. У 2019 році для 2495 учнів на базі 48 закладів загальної середньої освіти функціонують літні мовні табори з удосконалення мовленнєвих навичок з англійської, німецької, французької мов.

Найбільше літніх мовних таборів створено в Інгульському районі (15), Заводському – 12, Корабельному – 11 та 10 – у Центральному. В переважній більшості шкіл термін функціонування літнього мовного табору 1 тиждень (40 закладів), двотижневі заняття у 7 закладах і в ЗЗСО №54 – 3 тижні.

1273 учня обрали англійську мову; 782 – англійську та німецьку; 50 – англійську й українську; 360 – англійську, німецьку, українську; 30 – англійську, німецьку та французьку.

Дружня, невимушена атмосфера, увага до учнівської творчості й ініціативи, впровадження ігрових, розважальних форм якнайбільше сприяють формуванню в учнів мовленнєвих та комунікативних навичок з іноземних мов.

До роботи у літніх мовних таборах залучені вчителі іноземних мов, волонтери-здобувачі вищої освіти факультетів іноземних мов Чорноморського національного університету ім. П.Могили та Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова.

Бажаємо дітям незабутніх вражень, задоволення від спілкування іноземними мовами!!!