«ММК – квітуча країна мрій», або «Людина і природа – пошук гармонії»

Людина – це частина природи. І саме природі ми зобов’язані своїм існуванням, своєю досконалістю, своєю могутністю. Сьогодні, коли так актуально стало питання охорони природи, навколишнього середовища, ми повинні залишити майбутнім поколінням красиву, чисту зелену планету, наше завдання зберегти її такою ж прекрасною, якою вона була завжди.

«Жити у співдружності з природою» – саме такий принцип шкільного життя усіх учасників навчального-виховного процесу – учнів, адміністрації, вчителів, технічного персоналу та батьків Миколаївського муніципального колегіуму ім. В.Д.Чайки.

Завдяки такому принципу і створено дійсно квітучу країну ММК. Тут можна побачити та насолодитися красою клумб та квіткових ваз з українськими традиційними квітами – чорнобривцями, мальвою, волошками, м’ятою, жоржиною, барвінком, настурцією тощо, газонів з композиціями із квітів, дерев та кущів.

Відпочиваючи і проходячи зеленими доріжками колегіуму, можна вільно розглядати і насолоджуватись пейзажем та грою світло-кольорової гами, що надасть Вам можливість відновити свої сили, підвищити настрій і наснагу для подальшої праці і навчання.

Запрошуємо усіх небайдужих до прекрасного і гармонії відвідати Квітучу Країну ММК

Детальніше…