Start Up у Палаці творчості учнів

Стартував новий рік, нове півріччя, а в Палаці творчості учнів стартував тиждень молодого педагога «Start Up професійного зростання», що триватиме з 16 по 23 січня. В інтерактивній формі методичний відділ презентував педагогів, які працюють в гуртках не більше п’яти років.

Молоді педагоги продемонстрували свою креативність, компетентність і нестандартний підхід у вирішенні творчих завдань; отримали цінні поради від своїх наставників і разом з ними створили колаж-асоціацію «Палац надихає».

Як сказав класик: «Педагог той, хто постійно вчиться. А молодий педагог – вчиться втричі активніше». Молоді педагоги протягом тижня матимуть можливість зустрітися з психологом на практичному майданчику і елементами тренінгу «Формуємо навички ефективної комунікації», в ході ділової гри «Молодий педагог, вироби свій стиль» спробують визначитися з особистим стилем у педагогічної діяльності. Також, на допомогу молодим фахівцям весь тиждень буде працювати виставка методичної літератури «Відповідати часу і професії».

Тож, побажаємо учасникам професійного становлення, дитячої щирої радості на заняттях, досягнення цілей на педагогічній ниві!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *