Настінна газета довжиною за півтора метра

«Школа журналістики» – так називається не тільки гурток, що працює у Будинку творчості Інгульського району, а й настінна газета, черговий номер якої випустили майбутні журналісти.

Стіннівка має цікаву статистику: 27 публікацій розташовані на площі 162 х 30см, готували матеріал 10-ть авторів (гурток «Школа журналістики»). Варто додати, що це підсумкова робота за перше півріччя нинішнього навчального року. Діти писали про своє цікаве життя. Теми підказали екскурсії, зустрічі з відомими людьми, знаменні дати тощо.

Її першою поціновувачкою стала Віка Кудряшова, котра завітала до закладу. Такий об’ємний формат знайомий дівчині, колишній вихованці гуртка, а тепер студентці-випускниці 4-го курсу інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Як завжди зустріч стала гарною частиною сімейного життя гуртка, тому що Віка нам, як своїм молодшим друзям, охоче приносить нову цікаву та корисну інформацію про журналістику. Окрім газети старша колежанка отримала ще один сюрприз від юних журналістів, своїх підшефних. Наймолодші вихованці гуртка Лєра Могильникова та Аня Алексєєва (п’ятикласниці) прочитали вірша, що свого часу написала Віка про миколаївський зоопарк. Приємно було і переможцям конкурсу “Я патріот” отримати відзнаку з її рук.

Що стосується стіннівки, то наступний номер юні автори присвятять Дню родини.

Юні журналісти гуртка

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *