«Галактика талантів» у ДЦ Корабельного району

Справжнє зіркове свято грації, краси і таланту побачили глядачі під час звітного концерту творчих колективів Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району м.Миколаєва за І півріччя, під назвою «Галактика талантів».

«Кольоровий вернісаж» – перша міжгалактична станція, виставка юних митців, де були представлені роботи вихованців гуртків декоративно-ужиткового мистецтва.

Космічна мандрівка у чудовий світ музики, творчості та феєричного святкового настрою продовжилась на сцені ДЦ виступами вихованців художньо-естетичного напряму, які є гордістю закладу. Виконавці вокального, хореографічного та інструментального жанрів під час виступу дарували глядачам тепло, щирість і задоволення від майстерно виконаних художніх номерів.

Як підкреслила ведуча концерту Ольга Зацеркляна (культорганізатор ДЦ) зі своїми соведучими «астронавтами» Богданом Климчуком та Артемом Артеменко, вихованцями театрального колективу «Бенефіс»: «Розширюється «галактика» талантів і сяє яскравими зірками на небесній ниві дитячої  творчості».

Звітний концерт – свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість і тому участь в ньому взяли найкращі вихованці Дитячого Центру.

На святі відчувалась атмосфера піднесеного настрою. Справжньою щирою вдячністю для всіх учасників концерту були бурхливі оплески глядачів, більший склад яких складався з батьків вихованців Дитячого Центру.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *