Святковий концерт «У зорепаді кохання»

До Дня закоханих у Будинку вчителя відбувся концерт «народної» вокальної студії (керівник – заслужений артист України Олександр Сичьов), акомпаніатор – Людмила Пашковська, ведучі концерту – Сергій Гололобов і Олександра Малашевич.

Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. Присутні в залі глядачі торкнулися своїми серцями цього дива, що змінює увесь світ і нас у ньому, а розділили прекрасне почуття любові з ними учасники «народної» вокальної студії Наталія Ковальова, Ганна Крапівіна, Світлана Соколова, Сергій Горобець, Тетяна Фурашкевич, Оксана Харченко, Ганна Вавілова, Людмила Зоріна, Рената Чабан і Олександра Малашевич.

До свята всіх закоханих гарним подарунком стала прем’єра пісні Ірини Степанової-Боровської на слова Олександра Мачули «Чарівні очі» у виконанні Оксани Харченко.

Подарунком долі є всі наші зустрічі і знайомства, а найцінніші стають любов’ю. Різножанровий репертуар концерту включав звучання українського романсу, зачаровував пристрасним танго; у нім, як під сніжною ковдрою, розпускалися квіти естрадних пісень про кохання; вічній любові додавала цнотливих ноток авторська пісня В. Качуріна, а під танцювальні мелодії запальних пісень злітали усмішки та оплески глядачів.

Пісні, що прозвучали під час концерту, викликали море позитивних емоцій, відчуття свята і поєднання з радістю, захопленням, коханням.

Апофеозом концерту стали слова пісні «Лише любов врятує світ!»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *