Палац – Містечко доброти!

16 лютого в Палаці творчості учнів разом з Громадською організацією «Сильні разом», за ініціативою миколаївської волонтерки Наталії Пігур, пройшов благодійний соціально-розвиваючий проект «Містечко доброти».  Завдяки проекту були зібрані кошти на операцію для маленької мешканки Миколаєва  – Даринці Калиш.

В цей день  в Палаці всіх об’єднували  добрі серця, бажання допомагати один одному.

Гостям Палацу була представлена цікава ігрова програма, концерт юних талантів, ярмарок солодощів і різноманітні майстер-класи. В концерті прийняли  участь творчі колективи Палацу «Народні художні колективи» ансамбль танцю «Юність Прибужжя», ансамбль класичного танцю «Дивертисмент» і ансамбль духового оркестру, «Зразковий художній колектив» фольклорний гурт «Барвінок», вокальні колективи «Домісолька» і  «Melodykids». Разом з нашими вихованцями виступили творчі колективи Миколаєва – танцювальний гурт «Happykids», інструментальний ансамбль ДМШ№3  «Фристайл-джаз», вихованці ДНЗ № 117, циркова студія «Butterfly».

Після концерту усі діти мали можливість проявити свій талант у майстер-класах. Майстрині приготували для малюків дивовижні заняття – «Морська композиція з легкого пластиліну», «Виготовлення грибів з вати», «Виготовлення оберегів з ниток», «Виготовлення голубів з паперу», «Розпис підкови в Петриківському стилі», вироби з фетру «Янголи добра», живопис «Композиція з тюльпанами», африканський живопис «Тинга-тинга», «Виготовлення слаймов», «Об’ємна аплікація із Тишью», «Виготовлення плеядо», «Розпис пряників», «Апликація – терцевання», «Кольорова сіль»

Нам вдалося створити інклюзивний простір для спільного і активного спілкування дітей та зробити добру справу для маленької Дарини Калиш.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *