Семінар-практикум у СЮТ

«Талант виграє ігри,

а команда — чемпіонати»

Це висловлювання американського баскетболіста стали епіграфом семінару-практикуму, що пройшов 3 березня 2020 року на базі міської станції юних техніків за темою «Фактори формування колективу, їх значення для сучасного закладу освіти»

Гостей семінару привітала директор міської станції юних техніків Гурська І.М. В своєму виступі Ірина Марківна зробила наголос на тому, що вміння працювати в команді — це одна з ключових компетентностей, на розвиток якої спрямована реформа освіти, і вміння, яке необхідно кожному випускнику для подальшої трудової діяльності.

Хозраткулова І. А., доцент, канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти МОІППО у рамках інформаційно-методичного модуля запропонувала учасникам семінару за допомогою практичних вправ з’ясувати сутність поняття «соціальний інтелект» та визначити шляхи формування позитивного психологічного мікроклімату в колективі.

У ході практичного модуля «Тімбілдінг — ефективна взаємодія учасників освітнього процесу» зав. методичним відділом міськСЮТ Калініна Л.Г. не тільки познайомила педагогів з таким методом побудови команди як тімбілдінг, а й поділилася досвідом його використання серед вихованців станції юних техніків.

Особливо зацікавив гостей семінару досвід використання тімбілдінгу студією «ФотоКрок», яким поділилася керівник студії Гузій І.С.

Культорганізатор міськСЮТ Воїнова Т.І. запропонувала кожному учаснику семінару на собі спробувати веселі та цікаві ігри, які можна використати для роботи з вихованцями та надала інформаційний буклет з оглядом креативних тімбілдінг-ігор.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *