Альтанка в онлайн поетичних читаннях Zoomошестіє

У цей вівторок Альтанка онлайн взяла участь у поетичних читаннях Zoomошестіє, що зібрані організаторами фестивалів Шодуарівська Альтанка (м. Житомир) та Сила Вітру (м. Драбов).
Ми робимо все, щоб не відчувати порожнечі в карантині. Так, керівниця нашого гуртка літературної творчості «Альтанка», Ніна Паламарчук, виявилась лекторкою/організаторкою/сокураторкою проекту всеукраїнської он-лайн резиденції «ЛітІзоляція».
Чотири поета та поетки (Аліна Данилова, Антон Полунін, Ніна Паламарчук, Євгеній Півень) затіяли цікаве: зібрати під знаком поетичної та соціальної ізоляції молодих літераторів та провести онлайн резиденцію.
Ідею проекту, запропоновану Антоном, запустили миттєво. Вже 10 квітня почалась перша лекція, а наступного дня – перші семінарські заняття. Організатори підготували для молоді цікаву програму, що уточнювалась у режимі реального часу відповідно до запиту резидентів: це лекції з різноманітних питань поезії, семінари та факультативи з редагування текстів.
До резиденції пройшли і двоє вихованців гуртка – Юля Браташ та Олександр Григорьєв. Разом із старшими колегами-студентами підлітки опановували складний матеріал про сутність поезії та долали шторми семінарських занять.
Останнє завдання резиденції – написати власні цикли творів. Чекатимемо на нові публікації, якщо випускники резиденції достойно впораються із завданням!

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *