“Чарівниця” підтверджувала почесне звання (БДЮТ Заводського району )

 16 версня 2020 року в Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району відбулась значна та важлива подія. “Зразковий художній колектив” гурток декоративно-ужиткового мистецтва “Чарівниця” (кер.Булкіна Л.В.) підтверджував своє почесне звання.

Свою діяльність гурток розпочав у 1995 році під керівництвом Булкіної Людмили Вікторівни – талановитого та справжнього педагога. Людмила Вікторівна досвідчений працівник з високим творчим потенціалом, навчально — виховний процес у гуртку завжди проходить на високому рівні. За активну участь у культурному житті району, міста, плідну працю у справі навчання та виховання підростаючого покоління Людмила Вікторівна неодноразово нагороджувалась почесними грамотами та подяками.

Висока виконавська майстерність, яскравий талант юних майстрів, художня довершеність, барвиста палітра кольорів та багатство креативної думки — ось складові успіху “Зразкового художнього колективу” гуртка декоративно-ужиткового мистецтва “Чарівниця”, який несе насолоду і радість оточуючим, а для самих учасників дає можливість реалізуватися, розкрити свої творчі особистості.

“Зразковий художній колектив” гурток декоративно-ужиткового мистецтва “Чарівниця” –  це яскраве сузір’я талановитих хлопчиків та дівчат, об’єднані спільним творчим захопленням.

Щиро вітаємо “Зразковий художній колектив”! 

 Бажаємо керівнику та вихованцям подальших перемог, наснаги, любові! 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *