Що то за галас та гучна музика?

Це в Дитячий завітали веселі та розумні гості – учні з 7х класів першої школи ім. О. Ольжича.
Їх радо зустріли діти з учнівського самоврядування – вихованці гуртка лідерства ЮніОР(керівник Ніна Паламарчук).
Дівчатка та хлопці зібрались у великій залі Дитячого Центру, щоб відправитися у віртуальну екскурсію з елементами гри “Місцями козацької слави”, присвяченої Дню захисника України.
Команди першої школи та вокального об’єднання “Відлуння” побачили хутор Суботів та Гайдамацький Яр, Батурин та Хортицю.  Діти уважно слухали екскурсоводів – вихованців та вихованок Юніору – відповідали на запитання вікторини, танцювали гопак та вгадували, як лунають українські народні інструменти. А ви б змогли відрізнити колесу ліру від скрипки, а сопілку від ребра?
На сцені виступили також дівчата з інших гуртків: Катя Семенова з гуртка літературної творчості “Альтанка” прочитала вірш С. Жадана “Солдатське взуття”, солістка хореографічного колективу “Південна Рапсодія” Аліна Галіченко представила публіці танок “Лісова мавка”, а солістки народного художнього колективу вокального об’єднання “Відлуння” заспівали пісню “Рідна земля”.
За умов карантину збиратися на свята можливо тільки з дотриманням усіх вимог безпеки – що і відбувалось. Команди гравців користувались масками, сиділи на місцях на дистанції, для гри виходили по одному… Це не завадило отримати щире задоволення від спілкування та пізнання нового.
Гості йшли додому, сповнені натхнення та нових вражень, і ще не раз повернуться до Дитячого Центру!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *