Назавжди з Буковиною

25-26 листопада та 1 грудня 2020 року вихованці гуртка «Школа журналістики» (керівник І.А.Василенко) брали участь у відкритому XVІІ Міжрегіональному фото-, кінофестивалі «Осінні барви Буковини», який проходив онлайн на платформах ZOOM, YOUTUBE, FACEBOOK. У фестивалі взяли участь 77 команд з різних куточків України та команда з Білорусії.

Наша команда юних журналістів взяла участь у цікавих майстер-класах від Максима Білоткача, телеоператора Чернівецького телеканалу «ТВА» та Сергія Ахременка, члена Національної фото-спілки художників України. Також ми віртуально мандрували Буковиною, згадували незабутні подорожі Карпатами та фестиваль, у якому брали участь у 2018 та 2019 році, спілкувалися з однодумцями та готували фото для бліц-конкурсу. Звичайно, нам не вистачало червоної доріжки, екскурсії Чернівцями, нашого екскурсовода Валентина, гірського повітря, подорожей Буковиною, дружніх обіймів та карпатської природи, яка так надихає на творчість. Ми скучили за гостинними Чернівцями та неймовірною атмосферою «Осінніх барв Буковини». Вихованці БДЮТ Заводського району брали участь у номінації «Фоторобота» та представила на фестиваль майже всі жанри фото.

За рішенням журі ми вибороли І місце в номінаціях «Морський пейзаж» та «Нічна зйомка», ІІ місце в номінаціях «Сільський пейзаж» та «Репортаж», ІІІ місце в номінаціях «Індустріальний пейзаж» та «Портретна фотографія».

До зустрічі, наш улюблений фестиваль! Миколаїв назавжди з «Осінніми барвами Буковини» та щиро дякує організаторам – Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації та Чернівецькому обласному центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *