Новорічний серпантин

До новорічних свят так хочеться трохи казки! А якщо немає новорічного настрою? Його треба створити, як це зробили в ДЦ позашкільної роботи Корабельного району.Самоврядування оголосило конкурс «Новорічний серпантин» на найкращий новорічний антураж кабінетів закладу; днями разом з адміністрацією підбили підсумки та авторитетно затвердили винагороди кабінетам і гурткам, що найбільше вразили. Вибір був справді нелегкий.

Кожен колектив доклав зусиль до участі в конкурсі: танцювальний клас прикрашала сніжна фотозона; гуртківці ДУМ «Clever» встановили новорічний камін; гуртки декоративно-ужиткового напряму виготовили оригінальні прикраси власними руками; у кабінеті музикантів (гітаристів і баяністів) на стіні виросла викладена дощиком ялинка, кабінеті ансамблю духових інструментів – справжня!

Отож, переможці:

– номінація “Аристократичність” – нагороджується «Народний художній колектив» вокальне об’єднання «Відлуння» (керівниця Шевченко А.М.);

– номінація “Казкові вогники – хореографічний колектив «Dance Shop» (керівниця Білявська І.А.);

– номінація «Креативна екологія» – «Зразковий художній колектив» ДУМ «Натхнення» (керівниця Радченко О.М.);

– номінація «Дихання природи» – «Зразковий художній колектив» духовий оркестр (керівник Шефер О.В.);

– номінація «Новорічна ідея» – танцювальні колективи «Південна рапсодія» (керівниця Градова Р.К.) і «Альянс» (керівниця Свириденко К.В.) – за прикрашання сцени великого залу.

Дякуємо всім колективам, що долучились до конкурсу!

Ніна Паламарчук

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *