Урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів конкурсу «Благодійна Миколаївщина-2020»

23 червня у приміщенні Миколаївського краєзнавчого музею пройшла урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів конкурсу «Благодійна Миколаївщина-2020».

З-поміж 53 заявок, експертна рада, розглянувши заявки від благодійників Миколаївщини, визначила лауреатів регіонального конкурсу.

Розпочала церемонію нагородження голова оргкомітету конкурсу «Благодійна Миколаївщина» Юлія Вербина, яка зазначила про важливість проведення подібних відзначень волонтерських та благодійних ініціатив на Миколаївщині.

З самого початку роботи Національного конкурсу «Благодійна Україна» проводяться його регіональні етапи. Миколаївщина також  долучилась до відзначення кращих благодійників в області.

Щорічно усі заявки, які подаються на Національний конкурс автоматично беруть участь у його регіональних відборах. Клуб юних моряків з флотилією   у номінації «Регіональна благодійність» отримав диплом лауреата за ІІІ місце 🏆

Ця відзнака – це  перемога добра, благодійності, підтримки та довіри. Це спільна перемога багатьох людей, які у непрості часи об’єднались для творення спільних проєктів – які вилились у добрі справи для людей які потребують допомоги.

Творімо добро й надалі, адже  “Людина починається з добра”!

❤️ Щиро дякуємо освітнім закладом міста за підтримку у проведенні благодійних акцій. Сподіваємося, що наша співпраця триватиме і надалі.

👍Вітаємо благодійників Миколаївщини з перемогами та бажаємо сил та наснаги для майбутньої роботи.