Палац творчості учнів активно долучився до загальнонаціональної акції «16 днів проти насилля»

Кожного року з 25 листопада по 10 грудня по всій Україні проходить акція «16 днів проти насильства», до якої активно долучився Палац творчості учнів.
У процесі інформаційно-просвітницької кампанії «Інформуємо! Попереджаємо! Запобігаємо!» вихованців було ознайомлено з видами та наслідками булінгу, дітям нагадали номери телефонів гарячої лінії, якими можна скористатися в разі потреби.
Під час виховної години толерантного спілкування «Світ тому і цікавий, що всі ми різні», вихованців молодшого та середнього шкільного віку ознайомили з поняттям «толерантність», сформували уявлення щодо доброзичливого ставлення до оточуючих.
Вихованці гуртків відділу ДУОМ намалювали своє бачення щасливої сім’ї, кращі роботи представлені на онлайн-виставці «Щаслива сім’я – без насильства» на сайті закладу та соціальних мережах.
Для вихованців старшого шкільного віку та педагогів закладу психолог запропонувала інноваційну форму «кіностудія-діалог» для обговорення теми «Булінг – як проблема колективу», яка присвячувалася розгляду питань з попередження та запобігання всіх проявів насильства. Учасники дійшли висновку, що створення безпечного освітнього середовища є необхідною умовою високої якості освіти в Палаці Творчості Учнів.