«Перша леді Миколаєва 2019 – учениця ВПУ №21 м. Миколаєва»

27 листопада 2019 року в концерт холі «Юність» обласним осередком  ВМГО «Студентська республіка» та першим молодіжним креативним коворкінг простором YoungHub (Вікторія Романенко) за підтримки ГО «Миколаїв – єдина родина» (Чайка Владислав),  Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради був організований та проведений регіональний  етап Всеукраїнського конкурсу краси і особистості «Перша леді»

В журі були запрошені впливові представники ділової, політичної та громадської сфери міста, які до останніх хвилин тримали в напрузі невідомості весь зал.

8 найкрасивіших  та найталановитіших дівчат вищих навчальних закладів міста змагалися за звання Першої леді Миколаєва 2019. Усі конкурсантки достойно представили себе, але перемогу отримала представниця професійно-технічної освіти, а саме учениця Вищого професійного училища №21 м. МиколаєваРиблова Валерія, яка представлятиме наше місто на фінальному етапі.

Вище професійне училище №21 м. Миколаєва пишається своєю ученицею та щиро вірить, що це лише початок в досягненні нею вершин.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *