Про організацію роботи приймальні громадян та консультативних телефонів Міністерства освіти і науки «Вступна кампанія 2019 року»

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 680 від 20 травня 2019 року

Про організацію роботи приймальні громадян
та консультативних телефонів Міністерства
освіти і науки «Вступна кампанія 2019 року»

 

Відповідно до підпункту 88 пункту 4 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 630, з метою забезпечення належного контролю за проведенням вступної кампанії 2019 року у закладах вищої освіти, організації особистого прийому громадян, їх консультування з питань вступу до закладів освіти та оперативного реагування на можливі факти порушення законодавства про вищу освіту НАКАЗУЮ:

1. Визначити, що на період вступної кампанії з 24 червня по 09 серпня 2019 року прийом громадян та робота консультативних телефонів Міністерства освіти і науки «Вступна кампанія 2019 року» здійснюються за адресою: м. Київ, бульвар Шевченка, 16, фойє будівлі та конференц-зал № 2 (кімната № 401), де встановлюються консультативні телефони за номером (044) 287-89-29.

У зазначені строки організувати прийом звернень громадян за адресою електронної пошти: [email protected].

2. Затвердити Графік чергування працівників директорату вищої освіти і освіти дорослих у приймальні громадян та на консультативних телефонах Міністерства освіти і науки «Вступна кампанія 2019 року», що додається.

3. Директорату вищої освіти і освіти дорослих (Шаров О. І.) забезпечити чергування осіб, визначених Графіком чергування, затвердженим пунктом 2 цього наказу, у приймальні громадян та на консультативних телефонах Міністерства освіти і науки «Вступна кампанія 2019 року» і належний професійний рівень особистого прийому громадян та їх консультування.

4. Затвердити відповідальних працівників Міністерства освіти і науки та номери консультативних телефонів з питань:

  • загальної середньої освіти – головний спеціаліст відділу державно-громадського управління освітою головного управління загальної середньої та дошкільної освіти директорату дошкільної та шкільної освіти Ішутіна О. П., телефон (044) 481-47-67;
  • професійної світи – головний спеціаліст відділу організаційної діяльності та соціальних питань головного управління професійної освіти  директорату професійної освіти Сидоренко В. Б., телефон (044) 287-89-14.

5. Директорату дошкільної та шкільної освіти (Осмоловський А. О.), директорату професійної освіти (Шумік І. В.) забезпечити належний професійний рівень консультування громадян за вказаними у пункті 4 цього наказу номерами консультативних телефонів у робочий час в період з 24 червня по 09 серпня 2019 року.

6. Департаменту забезпечення документообігу, контролю та інформаційних технологій (Єрко І.А.) для організації роботи приймальні громадян та консультативних телефонів Міністерства освіти і науки «Вступна кампанія 2019 року» надати у тимчасове користування фойє будівлі та конференц-зал № 2 (кімната № 401) за адресою: м. Київ, бульвар Шевченка, 16 і забезпечити оптимальні умови роботи, облаштувавши 9 робочих місць комп’ютерами з під’єднанням до мережі Інтернет та телефонними апаратами, іншими необхідними матеріалами.

7. Управлінню з питань інформаційної політики та комунікацій (Голубова Т. А.) забезпечити інформаційний супровід роботи приймальні громадян та консультативних телефонів Міністерства освіти і науки «Вступна кампанія 2019 року» у засобах масової інформації.

8. Призначити відповідальним за роботу приймальні громадян та консультативних телефонів Міністерства освіти і науки «Вступна кампанія 2019 року» головного спеціаліста відділу модернізації змісту освіти та освітнього процесу головного управління вищої освіти директорату Вищої освіти і освіти дорослих Карпенка Є. А.

9. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Рашкевича Ю. М.

Міністр                                                                                           Л. М. Гриневич