Розпочали роботу пришкільні табори

З 03 по 21 червня в 49 закладах загальної середньої освіти та 3 закладах позашкільної освіти міста Миколаєва працюватимуть табори відпочинку з денним перебуванням дітей, якими охоплено 3440 осіб.

З 8.00 до 17.00 у відпочинковому таборі забезпечується належний догляд за дітьми, виховний процес, повноцінне дозвілля, розвиток творчих здібностей та інтересів. Передбачено двохразове харчування (сніданок, обід) та денний сон.

Вартість харчування в день становить 22,70 грн. (у закладах освіти, що обслуговуються централізованою бухгалтерією) та 23,00 грн. (у закладах освіти із самостійним веденням бухгалтерського обліку) за кошти батьків і за кошти місцевого бюджету для 887 дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки (відповідно до законодавства), зокрема: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, бездоглядних та безпритульних дітей, дітей «групи ризику», дітей з інвалідністю, дітей, потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, дітей, які постраждали внаслідок стихійного лиха, дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків, талановитих та обдарованих дітей, дітей учасників ООС (АТО), дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи.

Бажаємо гарного відпочинку!!!