Здрастуй, школо! У Миколаєві відбулося свято першого дзвінка

Сьогодні, 2 вересня, в школах Миколаєва відбулися урочисті лінійки. На свято першого дзвоника зібралися учні, їх батьки та педагоги.

Вранці міський голова Олександр Сєнкевич відвідав школу № 28. Він привітав юних миколаївців та вчителів з початком нового навчального року. Видно було, що для хлопчиків і дівчаток цей день має особливе значення – на лінійку вони прийшли в яскравих нарядах, вишиванках, з квітами і національною символікою.

– Хлопці та дівчата, я хочу побажати вам терпіння. Попереду у вас дуже важливий навчальний рік. Добре вчіться, щоб уже з новим багажем знань піти на майбутні літні канікули, які розпочнуться через 272 дня. Одинадцятикласники повинні з особливою відповідальністю підійти до навчання. Адже їх чекає вступ до вищих навчальних закладів, – сказав Олександр Сєнкевич. – Неодмінно прислухайтеся до своїх вчителів, оскільки вони бажають вам усього найкращого!

До присутніх також звернувся депутат міської ради Сергій Жайворонок. Народний обранець побажав хлопчикам та дівчаткам успіхів у навчанні.

Керівник міста зі святом першого дзвоника привітав й учнів гімназії № 2 та школи № 59.

– Для того, щоб стати успішною людиною, необхідно добре вчитися. Ви повинні кожен день робити все, щоб ставати розумнішими і мудрішими, – зазначив Олександр Сєнкевич. – Пам’ятайте, якщо кожен з нас буде добре робити свою справу: ви – вчитися, ваші батьки – працювати, тоді ми зможемо зробити Україну по-справжньому сильною, багатою країною, на яку рівняються інші держави світу. 

Відділ інформаційного забезпечення
департаменту міського голови

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *