Справжній аншлаг на XІ Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» (м. Київ)

23.10.2019 спеціалістами науково-методичного центру, ЗОШ №57 ім. Т.Г. Шевченка, ЗДО №123 проведено педагогічний коучинг «Використання інноваційних технологій в управлінській діяльності та освітньому процесі». Присутні на заході освітяни, а їх було понад 70 осіб – справжній аншлаг, дали високу оцінку діяльності представлених колективів.

Як повідомлялося раніше, освітяни міста презентували напрацювання з питань модернізації методичної служби, впровадження інновацій в управлінську діяльність, реалізації мультидисциплінарного підходу в освітньому процесі.

Команда миколаївських педагогів у повному складі (усі 9 учасників) отримала нагороди: бронзові медалі – ЗДО №29, 123, 141; срібні – ЗОШ №17, 56, 57; золоті – науково-методичний центр, муніципальний колегіум, Перша українська гімназія ім. М.Аркаса. Крім медалей, кожен учасник отримав дипломи Національної академії педагогічних наук України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».Міністерства освіти і науки України.

У рамках програми першого дня роботи виставки за участю фахівців ЗДО №29, 141 відбулась презентація на стенді «Таврійський розпис». Тема презентації викликала великий інтерес у значної кількості учасників, про що свідчать фотосвітлини.

Дякуємо колегам за професіоналізм та змістовність заходу! Вітаємо всіх учасників виставки з перемогою! Бажаємо подальших успіхів!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *