Зустріч науковців і практиків у ЗОШ №34 була конструктивною

22 листопада 2019 року науковцями і практиками з різних областей країни під час круглого столу «Освітній простір сучасного вчителя початкових класів» обговорено актуальні питання реалізації Концепції Нової української школи.

Зустріч відбулася на базі ЗОШ №34, що має статус координаційно-тренінгового центру інноваційного освітнього проекту «На крилах успіху».

У заході взяли участь Топузов О.М, віце-президент НАПН України, директор Інституту педагогіки НАПН України, Цимбалару А.Д. автор ідеї, науковий керівник і розробник проекту «На крилах успіху», начальник управління освіти Миколаївської міської ради Личко Г.В., директор науково-методичного центру Тарасова О.В., методист Слободянюк О.В.

З вітальним словом до колег і гостей звернулася начальник управління освіти Миколаївської міської ради Личко Г.В., яка відзначила, що сьогоднішня зустріч є вагомою для освітян усієї країни, адже вона надихатиме на нові відкриття задля формування особистості ХХІ століття; проінформувала про розгалужений спектр освітніх програм, за якими навчаються учні початкових класів у м. Миколаїв. Побажала педагогам-однодумцям із Миколаєва, Миколаївської області, Одеси, Южного конструктивного спілкування з науковцями і колегами (30 осіб).

Директор школи Лесіна Т.А. креативно та змістовно презентувала досвід роботи закладу в цілому та за освітнім проектом «На крилах успіху», зокрема.

Конструктивно пройшов круглий стіл «Освітній простір сучасного вчителя початкових класів» за участі директора НАПН України Топузова О.М. і керівника проекту «Крила успіху» Цимбалару А.Д.

Зацікавлено працювали педагоги під час локацій, проведених тренерами координаційно-тренінгового центру.

Обговорення актуальних питань розвитку освіти й робота на локаціях була корисною і продуктивною, оскільки мета у всіх спільна: щоб наші діти уміли любити, творити, були добрими; щоб у них вистачило мужності розв’язувати проблеми, які стоять перед нашою планетою, і щоб вони відчували свою належність не лише до власного народу, а й до багатомільярдного населення усієї нашої Землі.

Освітянське зібрання пройшло в комфортних умовах, за що гості щиро дякували господарям.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *