Колеги з різних куточків України ознайомилися з досвідом роботи ЗДО №50

На базі ЗДО №50 в рамках Проекту « МетоПРОСТІР» відбулося ІV засідання Всеукраїнської школи вихователів-методистів – членів ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти». У заході взяли участь 38 працівників дошкілля з різних куточків України. Куратором і консультантом заходу була Ірина Романюк, методист НМЦ м. Миколаєва, яка розкрила актуальну для вихователів-методистів тему: «Методичний кабінет ЗДО: документи, діяльність, планування».

Завідувач ЗДО №50 Тетяна Янковська провела презентацію закладу, зазначила, що одним із пріоритетних напрямків роботи закладу є «Художня культура як засіб формування основ світогляду дитини». Учасники творчої студії «Натхнення» (завідувач Тетяна Янковська, вихователь-методист Марина Бральчук, музичний керівник Олена Новицька, практичний психолог Ольга Самбурська) поділилися з колегами творчими знахідками з організації мистецької діяльності з дошкільнятами. Яскраві враження у присутніх залишила міні-вистава, представлена учасниками Арт-студії «ВіртуоZ».

На заході панувала атмосфера відкритого спілкування, партнерської взаємодії, педагогічної творчості, професійного вдосконалення.
Учасники заходу висловили щиру подяку Ірині Романюк за можливість розширити і вдосконалити свої знання, уміння і навички, творчо розвиватися.
Присутні високо оцінили рівень організації та проведення заходу, щирість, професійність і креативність педагогічного колективу закладу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *