Миколаївські діти отримали книжки-розмальовки для розвитку своїх еко-звичок

Напередодні новорічних свят всі вихованці старших та середніх груп закладів дошкільної освіти міста Миколаєва отримали календарі та книжки-розмальовки для розвитку корисних екологічних звичок. Це понад 10 000 дітей з 79 садків міста.

Акція стала продовженням екологічний проєкту «Школа маленьким екогероїв», в рамках якого вчитися цінувати і піклуватися про навколишнє середовище найменші миколаївці можуть в ігровій формі. Саме вона дає найкращі результати, адже може зацікавити малечу, утримати їхню увагу, а інформація, донесена в такий спосіб, не лише буде пізнавальною, але й надовго їм запам’ятається.

«Я дуже рада, що навіть під час святкових канікул миколаївські малюки будуть покращувати свої еко-навички», – зазначила Анна Ганжул, керівниця проєктів КУ «Агенція розвитку Миколаєва».

Головною метою проєкту є: через ігровий формат проінформувати дітей про користь сортування сміття, навчити розділяти відходи систематично та здавати їх на вторинну переробку, стимулювати щоденну екологічну активність та налагодити систему роздільного збирання відходів в кожному дитячому садочку міста Миколаєва.

Реалізацію проєкту здійснює комунальна установа Миколаївської міської ради «Агенція розвитку Миколаєва» та ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» за підтримки Управління освіти Миколаївської міської ради, департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради та генерального партнера проєкту компанії PepsiCoUkraine.

КУ “Агенція розвитку Миколаєва”

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *