Навчальна тривога: у закладах освіти міста провели заняття з евакуації

21 лютого управління освіти Миколаївської міської ради організувало додаткові заняття з евакуації та правил користування первинними засобами пожежогасіння у всіх навчальних закладах Миколаєва.

Заходи проведені на виконання завдання протоколу №1 комісії з питань техногенного-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Миколаєва від 14.02.2020.

Міський голова Олександр Сєнкевич доручив управлінню освіти із залученням РВ ДСНС України у Миколаївській області перевірити еваковиходи навчальних закладів та організувати додаткові заняття з протипожежної тематики.

Наприклад, у Першій українській гімназії ім. Миколи Аркаса, яку відвідав представник управління з питань НС та ЦЗН, в рамках заняття евакуйовано 344 школяра, 15 вчителів та 5 осіб технічного персоналу. Перевірили внутрішню систему оповіщення, задіяли 5 еваковиходів, відпрацювали роботу ланки з пожежогасіння та розгорнули пункт медичної допомоги в безпечному місці евакуації, яким для даного закладу є сквер перед гімназією. На евакуацію дітей та перевірку відомостей щодо кількості евакуйованих витрачено не більше 10 хвилин. На фото можна побачити, як відбувалося заняття.

Управління з питань надзвичайних
ситуацій та цивільного захисту населення міськради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *