Стартувала всеукраїнська кампанія з протидії коронавірусу в Україні

Сьогодні стартувала всеукраїнська кампанія з протидії коронавірусу в Україні.

Український Уряд організував інформаційну кампанію з протидії коронавірусу COVID-19, який стрімко поширюється по всьому світу. Представники Держпродспоживслужби, а це 2 500 інспекторів, планують відвідати 27 600 закладів загальної середньої освіти й навіть дитячі садочки.

«Наші спеціалісти проводитимуть просвітницькі та роз’яснювальні бесіди з адміністрацією та педагогічним колективом навчальних закладів. Також ми плануємо проводити бесіди з батьками, роздавати інформаційні матеріали від Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я, як уберегтися від вірусу. Ми розраховуємо, що ця робота матиме ланцюгову реакцію: наприклад учителі поширюватимуть матеріали у батьківських чатах та месенджерах», – розповіла т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко.

У школах і садочках поширюватимуть спеціальні інформаційні брошури, на яких проілюстровані правила особистої гігієни й рекомендації: як правильно мити руки, пчихати, кашляти, використовувати медичну маску тощо. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *