Розпорядження міського голови № 58р «Про призупинення освітнього процесу в Миколаївському муніципальному академічному коледжі та закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти м. Миколаєва» від 11 березня 2020 р.

Відповідно до протоколу позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС м. Миколаєва від 11.03.2020 №4, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», листа МОН України від 11.03.2020 №1/9-154, з метою запобігання зростанню захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції і грип, керуючись ст. 20 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», р. IV Порядку організації проведення епідеміологічного нагляду за грипом та гострими респіраторними вірусними інфекціями, заходів з готовності в міжепідемічний період і реагування під час епідемічного сезону захворюваності на грип та ГРВІ, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 17.05.2019 № 1126, п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 1. Призупинити освітній процес з 12.03.2020 у Миколаївському муніципальному академічному коледжі та закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти м. Миколаєва.

 2. Управлінню освіти Миколаївської міської ради (Личко):

2.1. Вжити необхідних заходів, пов’язаних з призупиненням освітнього процесу в Миколаївському муніципальному академічному коледжі та закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти м. Миколаєва.

2.2. Відновлення освітнього процесу в Миколаївському муніципальному академічному коледжі та закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти м. Миколаєва здійснити з 03.04.2020.

Терміни призупинення освітнього процесу в Миколаївському муніципальному академічному коледжі та закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти м. Миколаєва можуть змінитись в залежності від епідеміологічної ситуації.

 3. Департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Литвиновій) оголосити через засоби масової інформації про призупинення освітнього процесу в Миколаївському муніципальному академічному коледжі та закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти м. Миколаєва.

 4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

  

Міський голова                                                                                        О. СЄНКЕВИЧ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *