РОБОТА МОН НА ЧАС КАРАНТИНУ: ЧАСТИНА ФАХІВЦІВ ПРАЦЮВАТИМЕ ДИСТАНЦІЙНО, ПРИЗУПИНЕНО ПРИЙОМ ГРОМАДЯН, ЗВЕРНЕННЯ ПРИЙМАЮТЬСЯ ПОШТОЮ, КОРЕСПОНДЕНЦІЯ ОПРАЦЬОВУЄТЬСЯ У ЗВИЧНОМУ РЕЖИМІ

Міністерство освіти і науки переводить частину працівників на дистанційний режим роботи та призупиняє прийом громадян. Водночас уся кореспонденція, зокрема звернення, буде опрацьовуватись у звичному режимі.

Відповідний наказ МОН № 406 від 16.03.2020 “Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу СOVID-19” підписав в.о. Міністра освіти і науки Юрій Полюхович.

“Рішення про перехід роботи Міністерства на дистанційний формат було ухвалено відповідно до рішень Президента, РНБО, Уряду та столичної влади. У період, коли держава вживає максимум заходів, щоб не допустити поширення коронавірусної інфекції, ми також маємо подбати про безпеку та здоров’я своїх працівників. Водночас навіть у дистанційному режимі МОН продовжить виконувати всі необхідні завдання”, – зазначив в.о. Міністра Юрій Полюхович.

Окрім того, скасовуються або відтерміновуються раніше заплановані наради, перевірки, атестаційні та акредитаційні експертизи тощо.

На час призупинення прийому громадян відправити звернення можна на поштову чи електронну адресу МОН або ж залишити у скриньці для прийому кореспонденції.

Поштова адреса МОН: 01135, м. Київ, пр. Перемоги, 10

Номери телефонів: (044) 481 32 27, (044) 481 47 96 (факс)

E-mail для звернення громадян: [email protected]

E-mail для кореспонденції: [email protected]

Скриньки розміщені за адресами м. Київ, пр. Перемоги, 10 та бул. Шевченка, 16.

Уся важлива інформація також розміщується на офіційному сайті МОН mon.gov.ua та в соціальних мережах Міністерства:

Facebook: facebook.com/UAMON

Telegram: t.me/UAmonogram

Twitter: twitter.com/MON_UKRAINE

Нагадаємо, що МОН та МОЗ надали роз’яснення, що потрібно знати батькам про коронавірус.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *