Вчимо дитину дбайливого ставлення до здоров’я

нтактний телефон відповідної служби. У процесі виконання завдання, дитина вчитиметься розпізнавати ситуації небезпеки, визначати осіб, які можуть надати допомогу, описувати приклади діяльності служб допомоги в небезпечних ситуаціях та ідентифікувати їх телефони, демонструвати, як просити про допомогу.

Розмальовка «Улюблена їжа». Це ілюстроване завдання допоможе дитині проаналізувати свої смаки в їжі. Серед 14-ти малюнків дитині пропонується розмалювати зображення тих харчових продуктів, які вона полюбляє їсти. Зображення тієї їжі, що дитині не подобається, потрібно обвести червоним. Виконуючи завдання, дитина розвиватиме аналітичне мислення й увагу, навчиться краще розуміти й висловлювати свої вподобання, збагатить словниковий запас. Завдання сприятиме розвитку зорової пам’яті й дрібної моторики.

«Моє тіло»: учимось поважати своє тіло. Це завдання допоможе дитині проаналізувати значення свого тіла та своїх унікальних особливостей, а також допоможе поміркувати над тим, як спосіб життя впливає на зовнішність і що треба робити, щоби підтримувати здоров’я свого тіла. Виконуючи завдання, дитина проаналізує свою зовнішність і збагне, що кожна людина неповторна й саме тому прекрасна, підвищить власну самооцінку та сповниться повагою до свого тіла.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *