Міносвіти просить долучитись до напрацювання нового Положення про дистанційне навчання

Положення про дистанційне навчання є застарілим та потребує кардинальних змін. Про це у своєму Facebook написала заступник міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Також вона повідомила, що Міністерство освіти просить долучитись до напрацювання нового проекту Положення про дистанційне навчання.

«Пандемія коронавірусу змушує швидко реагувати і підлаштовуватися під нові реалії. Хоча, не скажу, що це просто. Наприклад, від перших розмов про необхідність впровадження дистанційної форми освіти до реального використання інструментів дистанційної освіти – пройшло буквально декілька днів. Це новий виклик для України і, зокрема, для МОН», – зазначає Мандзій.

Вона висловила сподівання, що спільно з освітянами МОН зможе швидко напрацювати нове Положення про дистанційне навчання.

«Ми розуміємо, що Наказ Міністерства 466 від 25.04.2013 року, яким затверджено Положення про дистанційне навчання є застарілим та потребує кардинальних змін.

Саме тому, ми просимо долучатися до напрацювання нового проєкту Положення про дистанційне навчання. Адже існує таке поняття, що все, що можна спостерігати і виміряти, можна поліпшити. Ваші ідеї, пропозиції та зауваження не бувають зайвими! Вірю, що спільно з вами, ми зможемо швидко напрацювати цей документ», – написала чиновниця.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *