МОН просить не поширювати фейків про відміну ЗНО

У Міністерстві освіти і науки просять не довіряти інформації про відміну проведення зовнішнього незалежного оцінювання та начебто продовження загальнонаціонального карантину.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства освіти і науки, у зв’язку з поширенням неправдивої інформації у соціальних мережах.

«Інформація про начебто продовження загальнонаціонального карантину до 15 травня 2020 року та відміну ЗНО – фейк. Наразі вона активно поширюється у батьківських та вчительських групах з посиланням на Фейсбук-сторінку МОН. Однак ця інформація НЕ відповідає дійсності», – наголошують у Міносвіти.

У відомстві нагадують, що за рішенням Кабінету Міністрів карантин триватиме до 24 квітня 2020 року.

«Ця дата наразі залишається незмінною. Якщо Уряд ухвалить рішення про продовження карантину, Міністерство освіти і науки повідомить про це на офіційних ресурсах, а також надішле відповідні листи місцевим управлінням освіти», – повідомляють у МОН.

Також у відомстві вкотре зазначили, що представники МОН неодноразово наголошували, що 2020 року вступ до вишів відбуватиметься за результатами зовнішнього незалежного оцінювання.

«Тож відміна ЗНО – є неприпустимою. Зберігайте спокій та довіряйте тільки офіційним джерелам», – йдеться у повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *